U današnjem blogu donosimo vam savjete što kupiti kad idemo prvi put u posjet obitelji s prinovom ili kako se pripremiti kada obitelj dolazi kod nas prvi put u posjet nakon dolaska prinove.

Kao što znamo, dolazak prinove je u istome dolazak najljepšeg perioda, ali i perioda gdje se život, navike i ritam mora promijeniti zbog bebe. Početak je težak, beba se mora naviknuti kao i mama, stoga je mamama u početku potrebna tišina i mir, bliskost s bebom i naravno, oporavak od poroda.

Nakon dolaska kući iz rodilišta, mamama babinje zna biti dosta stresno, stoga se potrudite biti kratki te pomozite mami u slučaju potrebe u kućanskim poslovima kako biste joj barem nekako olakšali. Ukoliko ste u posjeti mami s bebom, svakako poklon bi trebao biti koristan nečemu što će služiti mami ili bebi. Kolica za bebe idealan su poklon, a pogotovo ako su 4u1! Kidily vam preporučuje Joie Aeria kolica 4u1. Joie Aeria kolica dizajnirana za bebe do velikog djeteta pametnim kombiniranjem autosjedalice, košare i sjedala okrenutog prema naprijed ili natrag, sve u jednoj divnoj vožnji.

S podesivom visinom sjedala koja vašeg suputnika drži blizu vas, svoje avanture možete podići na sljedeću razinu. Sjedalo podesivo po visini koje drži suvozača u blizini može podići vaše avanture. Uz 4-u-1 prijatelja za putovanja koji prima bebe do velike djece, svako je putovanje po mjeri. Djeca koja rastu mogu se radovati godinama aktivnosti s pogledom na svijet čak do 22 kg!

Ukoliko vam netko od rodbine nudi pomoć, svakako je prihvatite jer tražiti pomoć nije slabost već odgovornost prema sebi i svom djetetu. Stavite sebe odmah na drugo mjesto iza djeteta jer vaše dijete TREBA zdravu i odmornu mamu.

Ukoliko želite iznenaditi mamu te joj pomoći da se u danima kada se treba oporaviti ne saginje pri presvlačenju bebe, svakako vam savjetujemo Childhome stol za previjanje, koji će olakšati mamama prve dane s mališanom. Stol je napravljen od MDF materijala, ima tri prostrane ladice, dodatni prostor te moderan bijeli dizajn koji će se uklopiti u svaku dječju sobu.

Ono što svakako preporučujemo (što je svakoj mami i potrebno) je kupnja Mommy bag, koja će postati neizbježna stvar za izlazak iz kuće s bebom. Mommy Bag dolazi u nekoliko boja, a ono što je najbitnije (osim predivnog izgleda i prostranosti) je da torba ima stol za presvlačenje kada bebi trebate promijeniti pelenu.

Vjerujemo, što god izabrali za poklon mami i bebi, puno će im značiti, jer smo svjesni koliko roditelji moraju izdvojiti financijskih sredstava za kupnju i pripremu stvari bebe – stoga vam preporučujemo da kupite nešto što je korisno, i što će beba i mama koristiti što duže moguće!

Pratite naše društvene mreže i web stranicu, jer osim korisnih blogova imamo i razne akcijske ponude – koje možete iskorititi i kupiti za babinje!

Vaš Kidily