Dolazak bebe zasigurno je jedan od najsretnijih iskustava u životu, ali dolaskom bebe – dolazi do većih promjena u načinu života. Ništa više nije bitno, mijenja se ritam, sve je podređeno mališanu koji ima svoje potrebe, navike i želje. Opremanje doma za dolazak bebe počinje par mjeseci prije bebinog dolaska. Ono što će vam zasigurno trebati od većih stvari za sobu to su dječji krevetić s ogradicom i kvalitetnim madracom te igračkice iznad kreveta. Ono što vam možemo preporučiti je KIDILY Childhome dječji krevet Retro Rio. Krevetić se sastoji od materijala ugodnog na dodir, sustava mekog zatvaranja, te visine osnovne s tri kreveta.  Okolina u krevetiću je mekana i prozračna, te nema potrebe u nju dodavati obloge i zaštite, obzirom da je krevetić sam po sebi mekan i nema brige da će se dijete udariti, jer tvrđih dijelova nema. Bijelu boju krevetića vole sve ”Instagram mame” jer daje vibru monokromatskog trenda koji je zavladao dječjim sobama u zadnje vrijeme.  Prednost ovoga krevetića je da jaslice rastu s vašim djetetom, jer uklanjanjem prečki krevetić se pretvara u predškolski krevet! Dječji ormari moraju biti dovoljno prostrani za svu odjeću i posteljinu te dodatne sitnice poput igračaka kako bi se sklonile s poda. Za uređenje dječje sobe, svakako bi bio poželjan ormar koji će se lako prilagoditi svakom tipu uređenja. Dvokrilni ormar Childhome Retro Rio zbog diagonalnih drvenih noga ima jedinstven i moderan izgled. U unutrašnjosti se nalaze police i dio za obješanje odjeće – savršeno za organiziranje!

Još jedan prijeko-potreban proizvod je stol za previjanje. U prvim danima kada je novopečenim mamama teško savijati se, prematanje na krevetu može biti veliko opterećenje za nju. Stol za previjanje Retro Rio napravljen je od MDF materijala te ima tri prostrane ladice te moderan bijeli izgled, koji se uklapa u svaku dječju sobu!

Ono što također treba pripremiti od većih stvari prije dolaska bebe su kolica! Prva šetnja s bebom bi trebala trajati 10 minuta, a nakon toga bi svaka druga šetnja trebala trajati pet minuta više, a u bebinih prvih mjesec ili dva izlasci bi maksimalno trebali trajati sat ili dva. Izuzetno je bitno izabrati kolica koja su dobro opremljena, odnosno ona koja se mogu jednostavno složiti pri ulasku u dizalo ili automobil. Naša preporuka su KIDILY Cybex Balios S Lux 4u1! Ova kolica su višenamjenske serije koja nude dodatnu ugradnju kolica, autosjedalice, vreće za spavanje S tvrtke Cybex i nosiljke S. To je vrlo praktično za vlasnike, jer se većina aktivnosti može izvesti samo jednom rukom.

Kupanje i njega, jedan je od bitnih faktora bebinog zdravlja. S kupanjem u kadi, počinje se nakon navršena 3. tjedna. Praktični model kadice je CAM Baby Bagno, te u zavisnosti uzrasta bebe, možete je kupati u 2 položaja. Kadica ima dvije gumene podloge, koje sprečavaju klizanje ili eventualne povrede. Uz podloge, kadica ima i tri pregrade za šampon, kupku i spužvu – što će vam dodatno olakšati kupanje bebe.  Njega bebe je izuzetno bitna, stoga je važno  imati cijeli potrebni set za njegu nakon kupanja. Predlažemo BABBYMOOV set za higijenu koji se sastoji od par okruglih škarica, grickalice, digitalnog termometra, mekane četke, rashladnog prstena za zube te aspiratorom za usisavanje sa dijelom za usta. Prednosti proizvoda su to da su svi dodatci lijepo smješteni u torbicu, koja ima ručku za vješanje ili nošenje.

Naš savjet za kraj, napravite popis stvari za rodilište,te stavite kvačicu pored svakog kupljenog. Iskoristite prve dane s bebom na bezbrižnost oko kupovine većih stvari, jer prvi dani s bebom su izuzetno emotivni te će vam sigurno ostati u najljepšem sjećanju!