U današnjem blogu donosimo korisne savjete za kupnju dječjih kolica! Zasigurno jedan od najvažnijih dječjih oprema, koji se moraju kupiti prije dolaska mališana kako bi dolazak iz bolnice bio spreman – KOLICA!

Ono na što bi trebali obratiti pozornost je da postoje nekoliko ”glavnih” modela kolica, a to su: sportska, kombinirana, kišobran kolica te kolica za blizance. Kombinirana kolica su idealna za kupnju jer se sastoje od 2, 3 ili 4 odvojena dijela. Na našem webshopu imamo veliki izbor kombiniranih kolica, ali preporučujemo vam Britax Romer Smile 3 – ultra tanka kolica, koja imaju izvrsna svojstva vožnje, što ih čini pogodnim za putovanja po bilo kojem, čak i neravnom terenu. Smile 3 opremljen je brojnim funkcijama koje olakšavaju svakodnevno kretanje s djetetom i mogu zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih roditelja. Roditelji koji jako dobro poznaju stvarnost suvremenog svijeta. Sastoje se od kolica, košare, autosjedalice te košarom. Apsolutno se prilagođavaju mališanu te će vam sigurno olakšati kupovinu kombiniranih kolica!

Što se tiče kišobran kolica, to su za malo starije mališane – od 6 mjeseci. Više su bazirana na ljetno i proljetno vrijeme, a prednost im je što su lako sklopiva te cjenovno pristupačna. Preporučujemo vrhunska Cam kišobran kolica – koja dolaze u nekoliko boja!

Trebali bi dodatno staviti pozornost i na to da odaberete kolica koja imaju mjesta i za dodatne stvari. Ono što je mamama zasigurno potrebno je široka torba u koju može stati sve što je mališanu potrebno za izlazak iz kuće, a za to preporučujemo torbu koju apsolutno sve mame obožavaju a to je Mom bag!

S obzirom da je kupovina kolica velika odluka, a na našem webshopu postoji veliki izbor kolica, budite slobodni kontaktirati nas oko informacija kako bi vam mogli preporučiti prava kolica za Vašeg mališana!

Jako važno da izdvojite vrijeme i posvetite pažnju prilikom izbora kolica za mališana, jer pogrešan izbor može znatno da otežati najljepše trenutke u životu svakog roditelja. Ono o čemu prvenstveno trebate razmisliti  kada su dječja kolica u pitanju jeste kakav je vaš način života, koliko se krećete i po kakvom terenu, koji auto vozite, itd.

Na našem webshopu (www.kidily.hr), postoje i razni dodatci (oprema) za kolica, kojima možete upotpuniti kolica baš onako kako Vi želite.  Želite li svojeg mališana razmaziti udobnošću i toplinom za zimskih dana, luksuzna zimska vreća CottonMoose pravi je izbor za Vas! Ova vreća za kolica je izuzetno kompaktna, a dolazi u nekoliko boja, stoga će se savršeno prilagoditi svakim kolicima!

Pratite nas za još korisnih savjeta i informacija, a na našim društvenim mrežama pratite objave za više aktualnih ponuda!

Vaš Kidily