Kidily donosi nekoliko savjeta kako će kupanje bebe biti prava pravcata zabava u Vašem domu.

Voda je već devet mjeseci dom vaše bebe! Stoga joj kupanje nije čudno ili neobično iskustvo, već je smiruje. Kada uvodite bebu u kadu, imajte na umu da će se Vaša beba vrlo rado kretati u kadici!

Pružite svojoj bebi radost i zabavu tijekom iskustva kupanja, jer kupanje je vrijeme koje bi trebalo biti interaktivno! Ono što je vrlo bitno za novopečene mame je temperatura vode u kadici. Kako biste to provjerili, držite unutarnju stranu zapešća u vodi.

Ono što vam Kidily može preporučiti je Cam kadica Bollicina, namijenjena za bebe od 0-6 mjeseci. Kadica je prostrana i sadrži 2 položaja – sjedeći i ležeći.

Kupke su dobre jer zbližavaju roditelje i djecu. Briga o bebi daje joj do znanja da vam je stalo! Stoga, zagledajte joj se u oči, poljubite taj slatki, meki trbuščić, brojite male prste na nogama i pjevajte pjesmice dok je kupate. Uz pjesmicu i nježan dodir, vaša će bebica znati koliko je voljena, te će, ako ne voli, brzo brzo zavoljeti kupanje!

Ako primijetite da beba ne dijeli vaš entuzijazam, neka događaj bude kratak i sladak. Uskoro će vrištati od užitka kada čuje da ste otvorili slavinu!

Nakon kupanja, sušenje kože mora se napraviti tapkanjem, a ne grubim brisanjem, ili trljanjem. Za preporuku ručnika za bebe, preporučujemo Effiki ručnik s kapuljačom koji je savršen sklad funkcionalnosti i ugode.  Ručnik je izrađen od visokokvalitetnog frotira s jedne strane, i luksuzno mekanog velura s druge strane. Ono što je najbitnije je da je ručnik napravljen od 100% pamuka, kako ne bi nadražio kožu vaše bebe.

Kraj zabave sa mališanom, ”zasladiti će” najbolji dio – masaža i presvlačenje za spavanje! Kako se ne bi saginjali svaki put i presvlačili bebu na krevetu, preporučujemo Cam Babyblock podlogu za previjanje! Podloga za previjanje bebe Babyblock Cam je tvrda podloga za presvlačenje beba koja se može koristiti u kući, kao i vani.

Ako ste novopečena mama, ne brinite ako vam prvih par puta kupanje nije pošlo za rukom. Vjerujte nam, nakon nekoliko puta ćete postati pravi profesionalac. U slučaju da imate neke trikove kako obavljate kupanje s vašom bebom, slobodno nam pišite.

Kako se organizirati prije dolaska djeteta te koje proizvode preporučamo pogledajte u našem prošlom blogu!

Vaš Kidily