Sve buduće, a i one koje su već postale mame znaju koliko je njega bebine kože bitna! Osim što je jako osjetljiva, lojne žlijezde još nisu spremne za svoju funkciju! Kao i u svemu, tako i u njezi bebine kože treba biti umjeren i paziti da se ne pretjera sa kupanjem – jer se tako može oslabiti zaštitna barijera mališanove kože. Ono što je izuzetno bitno kod novorođenčadi je redovito mijenjati pelenu, svakih tri do četiri sata – kako se koža nebi izritirala. Svaki roditelj ima taj strah prvi put pri kupanju bebe, ali nakon nekoliko puta kad se uhodaju – sve postaje lakše! Vrlo je bitno pronaći odgovarajuću kadicu za bebe koja će mališana čvrsto držati da ne sklizne, te koja će sadržavati sve potrebne elemente za udobnost i sigurnost. Ono što vam svakako preporučujemo je kupnja seta za kupanje, 8u1. Luma set za kupanje  sadrži kadu s postoljem, uložak za novorođenče, odvodno crijevo, kantu, termometar i alate potrebne za svakodnevnu njegu! Ono na što morate izuzetno paziti je temperatura vode, koja mora biti oko 36 do 37 stupnjeva.

Njega bebinog lica trebala bi se održavati jedanput dnevno, kao i čišćenje ušiju i nosića! Da bi vam održavanje njege mališana bilo što jednostavnije, preporučujemo kupnju podloge za previjanje, koja će vam zasigurno olaškati njegu i previjanje mališana. Na našem webshopu možete pronaći nekoliko stolova i podloga za previjanje, a preporučamo Cam Babyblock podlogu za previjanje, koja je prikladna za bebe težine od 0 do 11 kg.

Što se tiče komode za previjanje, Childhome stol za previjanje apsolutno će se prilagoditi svakom interijeru prostora, zbog svog prekrasnog i modernog bijelog izgleda. Sastoji se od tri prostrane ladice, a napravljen je od MDF materijala. Sigurni smo da će vam ovaj stol pomoći, kako se nebi svakodnevno saginjali, a pogotovo u fazi oporavljanja nakon rođenja bebe!

Sve u svemu, na našem webshopu možete pronaći aspolutno sve što vam je potrebno za mališane, od rođenja pa sve do starije dobi!

Za više informacija budite slobodni kontaktirati nas, vrlo rado ćemo vam odgovoriti u što kraćem roku!

Vaš Kidily