U današnjem blogu donosimo vam odgovore na pitanja teme odlaska na more s bebom prvi put. Kako se pripremiti? Što ponijeti? Hoće li se beba prilagoditi? Kako će reagirati? – samo su neka od pitanja koja se vrte po glavi roditeljima, ali želimo vas utješiti i reći da je to potpuno normalno. Bebina prva brčkanja u moru zahtijevaju dobru pripremu i mnogo stvari koje morate ponijeti sa sobom kako bi vam prvo ljetovanje prošlo u najboljem redu. Osim ranijeg odlaska na plažu, izbjegavanja jakog sunca – morati ćete ponijeti puno više stvari nego što ste nosili prije nego ste dobili mališana. Ono što je prvenstveno potrebno ponijeti su odjeća i obuća (za more) te putni krevetić. Ono što vam svakako preporučujemo kako bi beba ima kvalitetan san kao i kod kuće je Maxi Cosi putni krevetić. Lako se slaže i rasklapa te dolazi s putnom torbom za jednostavno nošenje. Putni krevetić Iris težak je manje od 6 kilograma i kompaktno se sklapa, tako da ga lako možete ponijeti bilo gdje vas život odnese.

Krevetić i madrac su prilagodljivi u čak dva različita položaja visine. Ono što vam je također neophodno za odlazak na more s mališanom su kozmetika i oprema za kupanje, kao i pribor za jelo. Što s tiče njege, svakako vam preporučujemo Babymoov set za higijenu – jer dolazi u torbici koja ima ručku za nošenje ili za vješanje. Set se sastoji od apsolutno svega što vam je potrebno za higijenu na putu – a to je toplomjer, škarice, grickalice, aspirator, četka te prsten za zube. Također vam preporučujemo da ponesete svoj pribor za jelo mališana (za svaki slučaj, jer nekad apartman/hotel nema pribor za bebe).

U našem webshopu možete potražiti setove za jelo, ali i odvojeni pribor. Idealni mjeseci za odlazak na more s bebom su lipanj i rujan, te nemojte zaboraviti da je preporuka ići s bebom na more tek kada beba navrši 3 mjeseca. Nemojte se brinuti ako beba bude nezadovoljna kada stignete, potrebno je barem dva dana da se prilagodi na novo. Još jedna jako bitna stavka za putovanje na more s mališanom su fleksibilna kolica koja su lako sklopljiva. Preporučujemo 3 u 1 kolica jer su izuzetno funkcionalna,a ujedno ima sve funkcije potrebne za šetnju s djetetom. Funkcionalnost modela Talos S Lux ne ostavlja mjesta dvojbi – kolica imaju značajke bez kojih ne biste mogli – dvosmjerno sjedalo s naslonom za leđa, podesivi oslonac za noge, brzo i jednostavno preklapanje.

Za bolju organizaciju, preporučujemo tjedan dana prije da počnete s popisom potrebnih stvari za ponijeti, kako bi vam bilo što lakše pakiranje vas i mališana.

Opustite se, uživajte na moru s mališanom – jer prvo ljetovanje s bebom se nikada ne zaboravlja!

Vaš Kidily