U današnjem blogu donosimo Vam odgovore na mnoga pitanja za temu odlaska u vrtić! Polazak u vrtić nosi veliku promjenu u životu mališana, ali i roditelja. Ono što je najbitnije je dobra prilagodba. Potrebno je vremena kako bi se mališan navikao na novu okolinu te kako bi prihvatio vrijeme bez roditelja. Ono što muči roditelje je kako pripremiti mališana za vrtić?

Ono što je najbitnije je educirati mališana o samostalnosti u hranjenju i održavanju higijene, a zatim pričom prikazati vrtić na pozitivan način – kao i prikazati da smo ponosni na njih. Donosimo nekoliko preporuka za lakšu i bržu potragu stvari koje su potrebne za vrtić! Cam kolica Cubo Evo savršena su kišobran kolica za šetnju do vrtića. Iznimno su kompaktna, te imaju sigurnosno remenje sa pet točaka vezanja! Ako pak vaš mališan ne želi kolica i želi samostalnu vožnju, preporučujemo dječji tricikl Like Trike – iznimno je lagan a u sklopljenom stanju ga možete ponijeti bilo gdje!

Ono što je mamama izuzetno bitno je nabavka savršenog dječjeg ruksaka u koji će stati sve što je potrebno za vrtić! Sve potrebne stvari poput igračaka, bočica ili rezervne odjeće uvijek će biti pri ruci! Preporučujemo Childhome dječji ruksak, koji osim svog prekrasnog izgleda, dolazi u nekoliko boja¨!

Ako pak odlazak u vrtić zahtijeva vožnju autom, odabir udobne u kvalitetne autosjedalice iznimno je bitna stvar. Cybex Solution G i-Fix je sjedalo koje kombinira modernu tehnologiju s najvišom razinom sigurnosti i udobnosti. Namijenjeno djeci čija težina prelazi 15 kg. Naslon za glavu, podešavanje naslona za leđa, ugodni materijali samo su neke od mnogih prednosti ove autosjedalice. Dolazi u nekoliko boja, stoga naručite u par klikova i brzo je na Vašoj adresi!

Jaslice zahtijevaju malo veću prilagodbu, stoga ako je mališan još beba – ponesite mu najdražu zvečku! Ukoliko još niste pronašli odgovarajuću zvečku ili grickalicu, na našem webshopu imate veliki izbor Tiny Love zvečki!

Odlazak u vrtić zasigurno je jedan od perioda koji ćete pamtiti cijeni život, stoga nemojte biti u strahu, prepustite se svom djetetu i organizirajte pripremu svega što je potrebno! Mališan će zasigurno biti zadovoljan i sretan.

Za više blogova o korisnim savjetima i preporukama, pratite nas na našoj web stranici, te na društvenim mrežama (@kidily.hr)

Vaš Kidily