Vjerujemo da je ovo post u kojem će se apsolutno svaka mama pronaći! Sjećate li se kad su vam govorili kako se nakon rođenja djeteta život naglo ubrza i proleti za tren, a vi niste vjerovali u to? Sad je i 24 sata u danu, premalo vremena za sve obaviti s mališanom! Ono što definitivno pomaže u iskorištavanju vremena su – dječje igračke, s kojima će se mališan zabaviti dok vi obavljate ostale obveze. Ima li išta ljepše i bezbrižnije od dječje igre? Teško. Ali pitanje je kakve igračke trebaju biti za bebe od 0 – 12 mjeseci?

Trebaju biti žarkih boja i različitih tekstura, jer upravo su osjetila – zvuk, dodir, okus i vid – prvi prozori kroz koje dijete doživljava svijet. Igračke također moraju biti sigurne, zabavne, perive, nelomljive te primjerene djetetovoj dobi i sposobnostima. Ono što vam definitivno možemo preporučiti je Kidily Tiny Love zvečka/grickalica. Igračka potiče senzorne stimulacije pomoću razigranih kuglica. Razvija motoričke sposobnosti pomoću mekanih spiralnih zahvata koji se  posebno lako držu, igračka također  razvija bebe motoričke sposobnosti i potiče bebi da ispruži i istegne udove, podržavajući i grube motoričke sposobnosti. Tiny Love proizvodi pažljivo su osmišljeni kako bi podržali rast i razvoj beba.

Kad mališan poraste te kad krene potpuna zabava – Kidily tim preporuča Kinderkraft konjić za ljuljanje! Konjić za ljuljanje je višenamjenska igračka koja se može koristiti kao ljuljačka i igračka za jahanje. Proizvod je namijenjen djeci od 1 godine starosti, maksimalne težine do 30 kg. Igračka je potpuno sigurna, njezinu konstrukciju odlikuje natprosječna pouzdanost i izdržljivost. Udobno sjedalo ukrašeno mekim plišom i sigurnost u obliku pojasa u 2 točke čine proizvod ne samo udobnim, već i sigurnim. Ovaj konjić za ljuljanje je igračka koja će donijeti puno zabave i ispuniti dane vašeg mališana sjajnom zabavom, a vama dati vremena za obavljanje kućanskih poslova!

Šetnje s mališanom itekako su zahtjevne – iako tako ne izgledaju. Za šetnju sa bebom potrebno je puno vremena pripreme prije samog izlaska, zato je vrlo bitno imati veliku i prostranu torbu kako bi potrebne stvari bile na dohvat ruke. Za takve prilike preporučamo Kidily Childhome torbu Mommy Bag – koja dolazi u nekoliko boja! Zahvaljujući originalnom i lijepom belgijskom dizajnu, nije samo zgodan i prostran, već i vrlo moderan. Unutarnji pretinci i vrpce omogućuju vam da ga održite u redu i pravilno organizirate stavke u njega.

Tu je i stol za presvlačenje kada trebate promijeniti pelenu! Najvažnije prednosti ove torbe su: unutrašnji poklopac za hlađenje, otpornost na vodu, poseban patentni zatvarač koji se lako može otkopčati… Mommy Bag je izuzetno praktična za nove i buduće majke, te je definitivno preporučamo za šetnje i putovanja s djetetom!

Za kraj ćemo se složiti s jednim citatom, a to je: „Biti mama nije lako i to ne može biti svatko!“ – uz dobru organizaciju, sve se može!

 


People photo created by prostooleh - www.freepik.com